Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDAVNO POSTAO ČLAN

Osipa se Klub SDP-a u zagrebačkoj Skupštini, je li i Petek korak do odlaska?

19.09.2022.
u 22:10

Izvori iz zagrebačkog SDP-a, a što je uostalom javno komunicirao Gotovac, kažu i kako je to odraz raspoloženja gotovo cijele zagrebačke organizacije SDP-a. Naime, svi s kojima smo razgovarali procjenjuju da je većina članova protiv koalicije s Možemo! koju, logično, Grbin nastoji spasiti na sve moguće načine s obzirom na to da je sve karte što se tiče parlamentarnih izbora bacio na zajednički izlazak upravo sa Zeleno-lijevom platformom.

Komentara 11

V0
Vlaskoulicanec3.0
22:14 19.09.2022.

Odlaze za svojim idolom tam gdje im je i mjesto: u ropotarnicu povijesti!

RI
rimac444
23:20 19.09.2022.

Štakori bježe sa broda koji tone jer nitko normalan ne može biti u partiji koja je još do koljena u zločinačkom komunizmu kojoj je Hrvatska nužno zlo gdje su uhljebljeni paraziti i gdje institucijama i medijima koje drže ugnjetavaju Hrvate, domoljube

BA
barbalovre
08:38 20.09.2022.

Prirodno je da se smeće osipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?