Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Osijek: Muškarac (31) sletio s kolnika i poginuo

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
03.02.2019.
u 20:23

U prometnoj nesreći kod Osijeka u nedjelju poslijepodne poginuo je 31- godišnjak kad je u osobnom automobilu sletio s kolnika i udario u betonski dio podvožnjaka

U prometnoj nesreći kod Osijeka u nedjelju poslijepodne poginuo je 31- godišnjak kad je u osobnom automobilu sletio s kolnika i udario u betonski dio podvožnjaka.

Iz Policijske uprave osječko-baranjske izvijestili su da se nesreća dogodila oko 17,30 sati na državnoj cesti D 213, kod podvožnjaka, između Osijeka i prigradskog naselja Sarvaš, kada je, iz dosad neutvrđenih razloga, osobni automobil sletio s kolnika i udario u betonski dio podvožnjaka.

Od zadobivenih ozljeda preminuo je 31-godišnjak, koji je, po prvim informacijama, bio sam u vozilu. Uzrok nesreće utvrdit će se očevidom, koji je u tijeku, ističu u policiji.

>>Pogledajte video: U prometnoj nesreći stradao putnik

Komentara 1

Avatar Kljusar
Kljusar
06:59 04.02.2019.

Dobro da nije nitko nevin stradao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije