Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brza reakcija

Osijek: Dječak kod ulaza u školu pronašao punu torbu mina

mine
D. Prša
13.04.2010.
u 13:01

Riječ je o vježbovnom streljivu, koje ne može eksplodirati, pa nije opasno. Djeca ni u jednom trenutku nisu bila u opasnosti, kažu policajci.

OSIJEK - Torbu punu mina tek desetak metara od ulaza u Osnovnu školu Sveta Ana pronašao je dječak igrajući se u blizini škole pune djece.

- Policajac je utvrdio da je na Trgu Ivana Pavla II. u blizini broja 1 torba sa 26 mina za ručni bacač. Riječ je o vježbovnom streljivu, koje ne može eksplodirati, pa nisu opasne. Djeca ni u jednom trenutku nisu bila u opasnosti - rekli su za 24 sata u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj.

Policija poziva djecu da ne diraju sumnjive predmete, poglavito mine, streljiva i oružje, nego da se sklone i odmah pozovu policiju na telefonski broj 92.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije