Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuli majka i sin
Povratak na članak

Osam godina od nesreće, još bez presude

Na zagrebačkoj Trešnjevci dogodila se 1. rujna 2011. prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe. Postupak je trebao biti brz jer se provodio po novom ZKP-u

Komentari 4

BF
bf2
21:08 08.10.2019.

ipak je to hr "pravosuđe"...

VL
Avatar raco
raco
08:31 09.10.2019.

pa dobro jel ne vrijedi da se primjenjuje Zakon koji je blaži za okrivljenika, pošto je to onaj stari po njemu onda ostaje 12godina i Općinski sud sudi i dalje može suditi.

VL
SA
sanikol
20:23 08.10.2019.

Pa kada je donošen novi ZKP, a da se ne bi dogodilo da se suđenje mora preseliti na Županijski sud, trebalo je napraviti i izmjenu i tek za predviđeni kazna iznad 15 godina proces treba premjestiti na županijski sud. Vrloo jednostavno. Ili su donosioci novog ZKP mislili da kod nas nema tako dugih otezanja ili su to baš zbog ovog slučaja napravili. To me podsjeća na povišenje mirovina za 45 kuna a onda ljudi izgube pravo na besplatno dopunsko osiguranje jer im je cenzus za besplatno, ovim povišenjem, prešao 2 kune.. U ovoj zemlju ništa nije slučajno iako je Milanće rekao da smo "slučajna" država.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.