Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVODOM ADVENTA

Orkestar Hrvatske vojske u Zračnoj luci Franjo Tuđman

03.12.2019.
u 15:50

Izvedbeni nastup Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske razveselio domaće i strane putnike

Povodom Adventa, Zračna luka Franjo Tuđman tradicionalno putnike razveseljava posebnim blagdanskim uređenjem i brojnim kulturnim i zabavnim manifestacijama tijekom prosinca.

Tako je u utorak, 3. prosinca 2019. u Zračnoj luci Franjo Tuđman održan nastup Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske. Orkestrom je ravnao satnik vojni specijalist Ivan Kšenek, a u izvedbi je sudjelovalo 40 pripadnika koji su izveli skladbe „Sleigh Ride“, „He's a Chubby little fellow“ te „Os Passaros no Carneval“ nastupivši u prostoru Zračne luke za registraciju putnika.

Iznenadni nastup Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske, takozvani „Flash mob“ glazbenim je umijećem i izgledom razveselio sve domaće i strane putnike u Zračnoj luci.

Ovaj nastup zasigurno je potvrdio kako je Orkestar Hrvatske vojske nezaobilazan dio kulturne scene grada Zagreba i Republike Hrvatske.

VIDEO: Zračna luka Franjo Tuđman 

 

Komentara 1

MI
mile88
19:12 03.12.2019.

lijepo puhaju dečki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije