Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjedi na cjepivu

Orešković oštro o Capakovoj fotografiji: 'Da reagiramo na neprimjereno, bio bi smijenjen'

Foto: Screenshot/PIXSELL
1/4
26.12.2020.
u 15:10

"Kada bi napisala da fotografija zaslužuje visoko mjesto na natjecanju za titulu kreten godine, bio bi to krajnje neprimjeren način javnog komuniciranja", poručila je zastupnica

Zastupnica stranke Centar, Dalija Orešković na svom je Twitter profilu danas komentirala jutros objavljenu fotografiju Krunoslava Capaka s prvim dozama cjepiva koje su stigle u Hrvatsku te je zaključila kako bi on trebao biti smijenjen. 

"Kada bi ja npr. napisala da ova fotografija zaslužuje visoko mjesto na natjecanju za titulu kreten godine, bio bi to krajnje neprimjeren način javnog komuniciranja koji zaslužuje osudu. No da mi kao društvo reagiramo na neprimjereno, onaj koji se ovako uslikao bio bi smijenjen", napisala je Orešković.

Podsjetimo, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak i koordinatori distribucije, dočekali su danas u 6 sati ujutro prvih 9.750 doza cjepiva protiv koronavirusa tvrtke Pfizer-BioNTech. Cjepivo se mora skladištiti na temperaturi od -70 stupnjeva, a sutra, 27. prosinca, će krenuti u distribuciju po županijama.

Prema riječima doc. Capaka, ovo je najvažniji događaj od početka pandemije

VIDEO Umjetnici pjevali i dijelili poklone ispred Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević

Komentara 36

RI
rimac444
15:29 26.12.2020.

Javila se prozirna lignja koja je klečala pred kovačevićem

CO
Content
15:25 26.12.2020.

Nepismena anemična Dalija..Htjela ispasti frajerica, na kraju (svojim nepoznavanjem hrv. pravopisa) zasjenila ovog lapana..

TA
Taman
16:49 26.12.2020.

Darija, zove te Kovačević treba mu odvjetnički ured pa da malo uzmeš love, je se javila prava, budi primjer i makni se iz politike jer ne zastupa ono što pričaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije