Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITALI GA JE LI NAŠAO NOVI POSAO

Orešković: Ostajem u Hrvatskoj. Sam ću podmiriti troškove ljetovanja u Opatiji

HS Produkt
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
18.07.2016.
u 13:20

Posjet premijera tvornici vatrenog oružja u Karlovcu

Tehnički premijer Republike Hrvatske Tihomor Orešković i ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, posjetili su HS Produkt u Karlovcu – hrvatsku tvrtku za proizvodnju vatrenog oružja.

Orešković je poručio kako ovim proizvodima Hrvatska može konkurirati na svjetskom tržištu, prenosi N1.

"Pucao sam ja još u Kanadi, HS Produkt ima proizvode na svjetskoj razini", rekao je.

S obzirom na to da još nije našao posao, svakako ostaje u Hrvatskoj, izjavio je dodavši kako će sam podmiriti sve svoje troškove ljetovanja u Opatiji.

>> Orešković: Donio sam odluku, na ove izbore ne izlazim

Komentara 27

CI
cincokapulicaf
14:14 18.07.2016.

Orešković će platiti iako ne mora. Mesić i Milanović su potrošili stotine puta više i o tome nema govora. Jutarnji: Prema neslužbenim informacijama, računi iz vremena Milanovićeve Vlade za catering su tijekom 2015. iznosili navodno 295.000 kuna.

PR
prarvat
15:27 18.07.2016.

bravo, tihomore. ovdje pljuju po Vama i kad platite račun koji niste trebali. kad biste dali novce bolesnom djetetu, pljuvači bi samo pitali kojoj opciji pripadate pa bi krenuli... ovo je hrvatska

NE
nefi
16:49 18.07.2016.

RTL posjeduje racune od Milsnovicevog ljetovanja od 2015. god. Koji iznose 295.000,00 kn. Toliko o troskovima. Tko ce te trodkove platiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije