Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLAHO OREPIĆ

'Nisam pjevač ni zabavljač. Građanin sam, sportaš, vojnik, branitelj'

Vlaho Orepić objavio predsjedničku kandidaturu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
11.07.2019.
u 20:54

"Kroz nadolazeće dane saznat ćete više o mom programu, idejama i vrijednostima koje zastupam", napisao je Orepić na svojoj Facebook stranici

I Vlaho Orepić želi biti predsjednik države. Nezavisni saborski zastupnik i bivši ministar unutarnjih poslova jučer je objavio svoju kandidaturu.

– Nisam zabavljač, nisam ni pjevač ni stranački glumac, ni reality show političar. Građanin sam, sportaš, vojnik, a prije svega hrvatski branitelj od prvog do zadnjeg dana Domovinskog rata. Iza moje kandidature ne stoje nikakve stranačke ni poslovne interesne strukture. Stojim ispred vas s vlastitim imenom i prezimenom i onim što jesam, s uvjerenjem da Hrvatska može i treba postati bolje društvo – kazao je Orepić na konferenciji za medije. Dodao je i da je njegov program Ustav RH, a cilj sačuvati dostojan i siguran život svih hrvatskih građana.

– I dalje nam, nažalost, uspješno prodaju domoljublje i nacionalni identitet, a to što se životni prostori prazne kao da nikoga ne zanima – istaknuo je Orepić, koji smatra da je niz izbornih ciklusa koji slijede prilika za promjene u društvu. Ključno područje djelovanja bit će mu nacionalna sigurnost, a izjavu aktualne predsjednice da se u obrani granica mora upotrijebiti i malo sile nazvao je neozbiljnom i neodgovornom.

Obrušio se i na Škoru s porukom da je tu kako bi spriječio povratak već zaboravljene navodne predsjedničke demokracije za kojom neki i danas čeznu. On nema namjeru seliti Ured predsjednika. Cilj mu nije, dodaje, preseljenje Ureda predsjednika i slične nebitnosti, nego osobnim primjerom uspostaviti stabilnost i povjerenje u instituciju predsjednika.

Komentara 47

Avatar rubinet
rubinet
12:15 11.07.2019.

ha ha ha..ovo je smiješnije od Dalijine kandidature...

MO
moškov
12:16 11.07.2019.

kandidatura za predsjednika mjesnog odbora u plocama...e to moze bez problema...

Avatar Uikančina
Uikančina
13:18 11.07.2019.

Dobro je. Drug podoficir oduzet će poneki glas Zlokiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije