Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgodno

Orbanova kći bacila pelenu uz cestu u Hrvatskoj: 'Tata te nije naučio ponašanju?'

Screenshot
21.08.2018.
u 15:54

Problem je nastao kada je tu pelenu, umjesto u kantu za smeće bacila na travu pored odmarališta.

Mađarski mediji objavili su danas fotografije trudne Orbanove kćeri tijekom putovanja s njihovog ljetovanja.

Naime, Ráhel Orbán i njezina obitelj  zaustavili su se na jednom hrvatskom odmaralištu kako bi se odmorili, a kćer Orbana iskoristila je tu priliku kako bi promijenila pelenu dvogodišnjoj kćeri. Problem je nastao kada je tu pelenu, umjesto u kantu za smeće bacila na travu pored odmarališta. Taj potez snimila je čitateljica mađarskog portala, donosi Nyugati feny.

"Vrlo sam uznemirena. Naučili su me da, ako idemo u inozemstvo, trebamo se ponašati kao gost, a ne bacati prljave pelene na put naših domaćina. Bacila je us**nu pelenu pored parkinga, a koš za smeće nalazio se tek 20 metara od nje. "Tata te nije naučio ponašanju?", upitala se čitateljica.

>>  Pogledajte u kakvom su stanju zagrebački mostovi

Ključne riječi

Komentara 89

Avatar Piktor-
Piktor-
16:51 21.08.2018.

Indikativno je ,da je "vijest" uz fotomontirane slike objavljen u sorosevskom casopisu. To je doprinos spekulanta filantropa demokraciji u regiji. Pametnom dosta. Valjda i glupim leftardima.

Avatar Piktor-
Piktor-
16:27 21.08.2018.

Evo na sto su spremni sorosevski libertandi kada definitivno gube.

AL
Aleluja
17:13 21.08.2018.

Soroš uzvraća udarac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije