Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAĐARSKI PREMIJER
Povratak na članak

Orban kritizirao EU zbog nabave cjepiva: Bili bi u velikim problemima da nismo naručili od Kine i Rusije

Naglasio je da u proteklim tjednima količine cjepiva koje je EU naručio ili nisu došle ili su stigle u smanjenom broju.

Komentari 7

AA
aabbcc
15:24 14.03.2021.

Niste na trkama i cijepljenje nije olimpijada, treba mudro pustiti druge da robu isprobaju pa makar neki ostali bez provizije.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:15 14.03.2021.

Orban brani svoj narod i prkosi bogatim EU clanicama , a svejedno Metcedes BmW Audi i more drugih firmi grade tvornice po Madzarskoj ,Poljprivteda Madzarske cvate , Hrvatska puza pred Bruselom a svejedno nemamo nista od unije , osim unistene poljoprivrede i industrije , svako brani svoje i inzetrse svoje zemlje osim Hrvatske , cak ni cjepivo i maske za lice nisu sposobni nabavit posteno , nego kao nutela , opet mi zakinuti

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:50 14.03.2021.

Bravo Orban,nek si ti njina kaza istinu.Neki kradu izmedu sebe cjepiva.Iako nisi moj fan ali si totalno u pravu.Sta kaze nas Plenki na sve to..Doguzija se Briselu vjeran je nema sta...Nek on ceka EMU sta ce rec dok Ceska i Slovacka kupuje cjepivo.A Italija odkupljuje licencu od Rusa. Eno i i Maduro ,se cjepio sa Ruskim cjepivom Sputnjik V.....Interesira Ruse puno oce li Plenki narucit milijun doza ili ne pedeset zemalja vec ga traze...Sta kazu domaci Amerikanci na sve ovo.Ali Rusi uzimaju lovu samo trpaju eno grade nuklearnu centralu u Turskoj najveca na svitu.. Vrjednost posla 25 milijardi u Bjelorusiji gotova jedna.A uskoro ce izgleda iu Madarskoj gradit.Sta kazu domaci Amerikanci na sve to .Cepiga Franjo i Marsovac su fizicari atomske fizike.

VL
PR
prokurator
15:39 14.03.2021.

jel orban naručio cjepivo i od sjeverne koreje? to bi mu imalo najbolji okus.

VL
TA
Talleyard
15:11 14.03.2021.

Mađarska međ najzaraženijeima u EU sa ruskim cjepivom, a tek će se vidjeti posljedice. Neće mu biti lako kada narod osjeti neočekivane posljedice neispitanog cjepiva, kojim se ni rusi ne žele cjepiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.