Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK EK
Povratak na članak

Orban kaže da je protiv 'Soroseva čovjeka' Timmermansa na čelu Komisije

Orban drži da bi Timmermans, ako bude izabran, "uveo podjelu istok-zapad u Europskoj uniji, uzrokujući time ogromne probleme".

Komentari 33

PR
Princeza
22:54 01.07.2019.

Smjena babe Merkel. Neka vodi ovog crvenog kuci.

VL
BA
bakulušić
22:59 01.07.2019.

Poželimo Orbanu da uspije zaustaviti ove "koji su uvijek u pravu a svi drugi su fašisti". Bit će teško, skoro kao na ovome portalu Dirneš li u Pupovca, tuku te Forum mladih HDZ-a, Mladež SDP-a, Istrijani, "krajiške internet.brigade" i tkoo zna tko sve ne. U EU je, skoro, veća zbrka nego u Hrvatskoj. Poželimo Orbanu uspjeh.

VL
Avatar Observer
Observer
01:29 02.07.2019.

Orbana za predsjednika Evropske Komisije ,on jedini moze sacuvati Evropu , ako vec nije prekasno.

VL
RI
rimac444
23:08 01.07.2019.

Ako je istina što govori Orban, onda stvarno taj bitanga ne može biti na čelu . Ovakva luda demokracija sa stotinama strančica sebičnih interesa uništiti će Europu u usporedbi sa SAD-om koji ima 2 stranke, dgje nema ovakve kuplerajske trgovine

VL
MM
Marko_M
03:40 02.07.2019.

Ako neko zna...to je Orban!

VL
BL
Bluefull
06:46 02.07.2019.

Bravo Viktore ...samo oštro protiv liberal-fašista i lupež-špekulanta Sorosa ....

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:57 01.07.2019.

Nema tu ni d od demokracije u suprotnom dao bi se mandat relativnom pobjedniku pa ako ne uspije sam ili uz potporu koalicije mandat se daje oporbi ako nema uspjeha ili dogovora demokracija nalaže nove izbore...ovo što sad gledamo jee najprljavija trgovina i početak kraja evropskog zajedništva ako ga je ikada i bilo...

VL
CR
CROLINDA
09:28 02.07.2019.

Dalaj Lama šokirao Šveđane kao uzvanik na multikulturalnoj konferenciji u švedskom Malmö izjavi je ‘Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove’ - “Lijepo je što mnoge države i nacije pomažu izbjeglicama, poglavito u suočavanju sa strahovima za vlastite živote. Primajući ih u svoje domove, pomažući im i poučavajući ih – napravili su presudan korak. No sada dolazi trenutak kada se moraju zahvaliti domaćinu i pomoći u razvoju svojih ratom pogođenih zemalja” parafrazirani su momenti kultnog Nobelovca i uzora brojnim humanitarcima. Na to je dodao da Europa pripada Europljanima i Njemačka i Švedska moraju osigurati povratak svojim gostima. - Da nije Dalaj Lama, već bi danas bio proglašen rasistom i šovinistom.

VL
CO
Constantine
08:48 02.07.2019.

Covjek Sorosa?Pogresno . Ne samo covjek vec svi u EU su Sorosevi pijuni i pijuni Bildeberger grupe.

VL
DU
Deleted user
08:58 02.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, nema kaj! Taj Timmermans Francek zbilja izgleda moderno, progresivno, liberalno, tolerantno, empatično i inkluzivno, upravo onako kako je opisao dobro upućeni Orban Viki. Bude li taj mutni i ideološki zadrti Timmermans Francek izabran za predsjednika EK, još ćemo zažaliti za onim prostodušnim veseljakom Ivekom Klodovikom Junckerom. Tja, kaj se more. Kao u Hrvatskoj, i u EU-u gori nasljeđuju loše.

VL
CR
CROLINDA
09:27 02.07.2019.

Jednonacionalne – monokulturalne države trebale bi nestati. Masovno useljavanje muslimanskih muškaraca je sredstvo za postizanje tog cilja’ – zastrašujuće su izjave sadašnjeg potpredsjednika, a moguće nakon europskih izbora i predsjednika Europske Unije Fransa Timmermansa koji je to izjavio prvo 2015. godine u Europskom Parlamentu,

VL
DU
Deleted user
08:26 02.07.2019.

Jesenti milu bigulu (i premilu čak), kaj je zdaj to?! Pa još preključer njegova banskodvorska ekscelencija Andrjuša P. trebao je, po "objektivnom" izvješčivanju domaćih medija, zasjesti na čelo Europske komije, a kad ono brus. O, zašto li ste nas tako jako razočarali! Nećemo imati mira ni spokoja.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
23:59 01.07.2019.

komunistički obrazac unutarnjih neprijatelja. to mi fali. orbane, ljubi te deda!!! kako da pljunem po sorošu? to je sigurno neki mladi opasni lik. ajmooooo

VL
PR
prezimenko
07:06 02.07.2019.

Jadnik, dok je koristo soroseve novce za skolovanje nije mu smetao. Gluposti valja, a budale vjeruju. Od njega se pravi diktator.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.