Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je došao

Orban objavio fotografiju s ljetovanja u Hrvatskoj: 'I dalje je prekrasna'

Viktor Orban
Foto: Facebook
24.07.2015.
u 18:25

Orban je navodno bio na Mljetu koji je jednom prilikom nazvao "draguljem Jadrana"

Mađarski premijer Viktor Orban ipak je na ljetovanje stigao u Hrvatsku, čime se sam pohvalio na svom službenom profilu na Facebooku.

Govorilo se kako mađarski premijer Viktor Orban ove godine možda neće ići na odmor u Hrvatsku zbog loših odnosa dviju država.

– Hrvatska je i dalje prekrasna – napisao je Orban 20. srpnja, a dan poslije objavio je i fotografiju na kojoj je sa suprugom Aniko i jednim muškarcem, a uz koju je napisao "Mađar, Dalmatinac, dvojica prijatelja".

Mađarski mediji pišu da je Orban bio na Mljetu, na kojemu je prvi put bio prije više od deset godina, a koji je, kako piše Bors, jednom prilikom nazvao "draguljem Jadrana".

>> Hrvatska – Mađarska: Odnosi loši? A raste i izvoz i broj mađarskih turista...

Komentara 57

KO
koko31
18:41 24.07.2015.

kad bismo barem mi imali premijera koji bi zastupao naše interese ko što Orban zastupa mađarske

DU
Deleted user
19:40 24.07.2015.

Ima puno stvari kod Orbana na koje bi se hrvatska vlast trebala ugledati. Prvenstveno na zastitni zid od bodljikave zice prema srbiji kao i zastupanje interesa svoje drzave po svaku cijenu.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:18 24.07.2015.

Bitno da su novinari pisali kako neće doći u RH zbog zategnutih odnosa, te prekinuti tradiciju dugu 28 godina. Kad bi se mene pitalo, bolje neka ne pišete ništa, ako nemate vijesti, nego izmišljati neistine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije