Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU izbori
Povratak na članak

Orban i Salvini najveći pobjednici među populistima: Ovo je mandat protiv migranata

Velik uspjeh u redovima pučana ostvarila je stranka austrijskog premijera Sebastiana Kurza (skok s 5 na 7 mjesta u EP-u), a neuspjeh stranka njemačke kancelarke CDU, zajedno s Weberovim CSU-om (pad s 34 na 29)

Komentari 11

RI
rimac444
22:17 28.05.2019.

Orban je proveo lustraciju, komunističke zločince i njihovu partiju zgazio, sterilizirao komunjarske medije. To je ono što Hrvatska nije napravila, a bez toga nema nade ni budućnosti.

VL
DU
Deleted user
08:50 29.05.2019.

Tja, kah se more. Obraban Viki afirmira Mađarsku i njezine interese gdje god stigne i tako izaziva bijes ali i poštovanje eunijskih birokrata, a naš vrli Andrjuša P. kod tih istih biorokrata kuhan je i pečen i samo što im liže pete, zbog čega se EU u Hrvatskoj doživljava kao omražena pa čak i neprijateljska sila. Ispada da je Orban Viki kreativan u korist Mađarske, a Andrjuša P. "kooperativan" tko zana za čiji račun (valjda ponajprije za svoj).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.