Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stajali na kolniku

Optužnica protiv vozača koji je pregazio roditelje četvero djece

Policija
Foto: Dino Stanin/Pixsell
17.07.2019.
u 20:53

U automobilu je bilo više osoba, uključujući i brata poginulog, a u Štefancu su se zaustavili jer su se porječkali tko će dalje voziti

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo optužnicu protiv 53-godišnjaka zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, u kojoj su 27. listopada 2018. poginuli supružnici iz Kotoribe.

Te noći oko 4 sata u naselju Štefancu pokraj Čakovca upravljao je teretnim vozilom brzinom većom od 90 kilometara na sat i propustio je, ističu u DORH-u, obratiti pažnju na pješake koji su stajali na kolniku. Prednjom stranom vozila udario u 27-godišnjakinju i njenog 31-godišnjeg supruga, koji su se nalazili na kolniku pokraj zaustavljenog osobnog automobila, na prometnoj traci namijenjenoj vozilima iz suprotnog smjera.

- Pješaci su uslijed udara zadobili mnogobrojne teške ozljede od kojih su preminuli - navode u DORH-u.

Iza supružnika ostalo je četvero malodobne djece. U automobilu je bilo više osoba, uključujući i brata poginulog, a u Štefancu su se zaustavili jer su se porječkali tko će dalje voziti. Supružnici su izašli iz automobila i u tom je trenutku na njih naletio kombi križevačkih registarskih oznaka.

Komentara 1

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
23:02 17.07.2019.

Naguli čovjek zbog bračne svađe u 4 sata ujutro na pol ceste. Pitam ja vasbudale iz hrvatskog sudstva. Što roditelji četvero djece od koje najmanje jedno je još u pelenama a trebalo bi i na siđi biti rade u 4 ujutro na kolniku ceste za promet motornim vozilima. Ako želite pojačati krivnju ovog nesretnika jer eto oni su roditelji četvero djece kažem vam opet, nisu oni nikakvi roditelji nego kako stari naši rekoše “niškoristi”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije