Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Optužnica protiv oca koji je zaklao sina

očevid
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
21.09.2018.
u 15:05

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Podignuta je optužnica protiv Stanka F. (72) iz Druškovca zbog ubojstva sina. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu tereti ga da je 21. lipnja oko 21 sati u obiteljskoj kući nakon kraćeg sukoba 44-godišnjem sinu Damiru zadao dva uboda nožem u vrat i prsište, a potom i u lijevu stranu trbuha, nanijevši mu teške ozljede unutarnjih organa.

Tri dana kasnije Damir je preminuo u varaždinskoj bolnici. Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Predloženo je i da mu se uz kaznu izrekne i sigurnosna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu.

Ključne riječi

Komentara 1

KI
KimiSauber
15:20 21.09.2018.

Večernji! Zar stvarno ovakav naslov?! Pa govorite o ljudskom biću, a ne svinjama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije