Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savinuo ju i bacio

Optužnica protiv mladića koji je oštetio ploču Vijeća srpske nacionalne manjine

dvojezična ploča
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
19.04.2019.
u 11:04

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je pred Općinskim sudom podiglo optužnicu protiv 23-godišnjaka

Zbog skidanja dvojezične ploče Vijeća srpske nacionalne manjine, Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je pred Općinskim sudom podiglo optužnicu protiv 23-godišnjaka.

Tereti ga se za kazneno djelo oštećenja tuđe stvar i jer je, kako navode u DORH-u, 16. rujna 2018. između 3 i 4 sata u Varaždinu iz niskih pobuda skinuo dvojezičnu ploču s vanjskog zida prostorija Vijeća nacionalne manjine, savinuo ju i bacio. Šteta je 1500 kuna. Prijeti mu kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Komentara 2

LA
larala
16:40 19.04.2019.

znaci kad netko skine i savine plocu nacionalnih manjina koja tobože košta 1500 kn onda se dižu optužnice a, kad malom covjeku netko nešto ukrade onda iznos treba biti 2000 kn ili neka plati sam

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
07:36 20.04.2019.

Bolje da je d...r..k... sam sebi..23 godine..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije