Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud u Osijeku

Optuženima za 'muljaže' s isplatom šteta odgođeno ročište

sudnica
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
16.03.2018.
u 15:28

Optužnica je podignuta protiv 52 osobe, no njih 32 nagodilo se s USKOK-om

Zbog nedolaska dvoje optuženih, odgođeno je pripremno ročište na suđenju vinkovačkim odvjetnicima Marku i Željku Drnasinu te još 18 optuženih. Tereti ih se za "muljaže" s isplatom šteta sudionicima prometnih nesreća.

Optužnica je podignuta protiv 52 osobe, no njih 32 nagodilo se s USKOK-om. Na popisu okrivljenika su i liječnica Mirjana Petrović-Lukačević te zamjenik načelnika PP Ilok Marinko Ćorić. Povezali su se kako bi, tereti se, od osiguravajućih društava bez osnove ishodili isplate štete za sebe i lažne oštećenike.

Odvjetnik M. Drnasina stava je kako optužnica treba "pasti" jer ju je podigao Branimir Ložnjak, "potpisan kao zamjenik ravnateljice USKOK-a, iako je on zamjenik općinskog državnog odvjetnika".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije