Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutno ubojstvo

On nju udario nogom u glavu, a ona njega ubola i zarezala 75 puta

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.04.2018.
u 13:48

Zajedno pili pa se potukli, a potom se dogodilo teško ubojstvo.

Nakon Davida Komšića (21), prošli tjedan nepravomoćno osuđenog na 30 godina zatvora jer je s 88 puta nožem ubo i zarezao Kristinu Krupljan (19), još je jedna  osoba  optužena  za okrutno ubojstvo počinjeno na sličan način. Ovaj put  radi se o Božici  Nišević  (42), koja je optužena za teško ubojstvo počinjeno  na  okrutan način i u prekoračenju nužne obrane i to zato što je
28. prosinca 2017. ubila svog izvanbračnog partnera Dražena Pavlovića (53). Prema optužnici ubila ga je tako što ga je nožem po glavi i tijelu ubola 29 puta, a na tijelu je imao i 47 reznih rana.

Njih su dvoje bili alkoholizirani, a prije no što je na okrutan način ubila Pavlovića, on je nju vrijeđao i tukao. U jednom ju je trenutku bacio na pod te  ju  je nogom udarilo u lice. Nastavili su se tući i čupati za kose, a u jednom  trenutku, navodi  se u optužnici,  pokušavajući  se  obraniti od Pavlovićevih  napada,  Božica  Nišević  uzela  je  nož  dužine  oštrice  20 centimetara te je njima 29 puta ubola Pavlovića po glavi i tijelu. Uz to mu je  zadala  i  47  reznih  rana  zbog  čega je imao podljeve i razderotine.

Tužiteljstvo  navodi  i  da  brojne  ozljede  koje  je  Pavlović  zadobio u ukupnosti  predstavljaju  osobito  teške  ozljede zbog kojih je on pateći i trpeći intenzivne bolove, iskrvario i preminuo. U optužnici je predloženo i da  se Božici Nišević produži istražni zatvor u kojem je od uhićenja lani u prosincu.  Nakon što ga je ubila, sama je nazvala policiju te ih tražila da hitno dođu. Tvrdila je tada da je silovana, a kada su policajci došli njega su  našali  u  lokvi  krvi,  dok  je  ona imala ozljede po licu. Kasnije je ustanovljena  da  je  lakše  ozlijeđena.  Inače,  ubojstvo  se dogodilo 28. prosinca,  odnosno  samo  par  dana  nakon  što je Božica Nišević izašla iz Remetinca  u  kojem  je  bila tri mjeseca jer je majci prijetila ubojstvom.

Zbog tih prijetnji imala je i zabranu približavanja majci. Bila  je  pritvorena  i jer je 2016., također nožem i također pijana napala Pavlovića,  no taj je postupak na koncu obustavljen jer je on nije teretio. A  on  je pak pravomoćno bio osuđen zbog ratnog zločina jer je sudjelovao zlostavljanju  civila  i  ratnih  zarobljenika u Kerestincu tijekom 1991. i 1992.  Nepravomoćno  je bio osuđen na tri godine zatvora, no Vrhovni sud mu je  umanjio  kaznu  za godinu dana. Kako je tijekom trajanja postupka bio u istražnom  zatvoru,  to mu je uračunato u kaznu, pa mu je na koncu od dvije godine  zatvora  ostalo  odslužiti svega 20 dana. To je odslužio u proljeće 2017.  Njegova  veza  s  Božicom  Nišević bila je turbulentna, često su  sealkoholizirani  svađali  i  tukli,  zbog  čega je intervenirala i policija. Oboje  su  imali i problema s alkoholom i neuspješno su se liječili. Ona je čak  31  put  bila  liječena  u Vrapču, a prema iskazima vještaka jednom je završila  i  u  komatoznom  stanju  jer  joj je izmjereno nevjerojatnih 7,8 promila alkohola u krvi. Iz vještačkih nalaza proizlazi i da je dokazano da ima povišenu toleranciju prema alkoholu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babas
babas
03:46 15.04.2018.

75 puta čakijom? Je li i ta iz klana Komšići?

KA
kapunjohan
15:28 14.04.2018.

Zar je i to moguće ,da je muškarac žrtva žene ali to je često slučaj osobito kad muškarac digne ruku i na sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije