Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u pritvoru

Optužen za silovanje i pokušaj silovanja

silovanje,nasilje
Foto: Thinkstock
08.04.2020.
u 10:53

Irački državljanin sumnjiči se da je 16. siječnja silovao, a potom noć kasnije opet pokušao silovati svoju sunarodnjakinju

Muškarac (38), državljanin Iraka, optužen je za silovanje i pokušaj silovanja, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici.

Tereti ga se da je 16. siječnja te u noći sa 17. na 18. siječnja silovao, odnosno pokušao silovati državljanku Iraka. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela, čemu je Županijski sud u Velikoj Gorici udovoljio.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
17:00 08.04.2020.

doktori i inženjeri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije