Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Svete Helene

Optužen vozač BMW-a koji je drogiran skrivio tešku nesreću na naplatnim kućicama

Nesreća na naplatnoj postaji Sveta Helena
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
15.10.2019.
u 16:27

Vozač i putnica iz Škode Octavije su zadobili mnogobrojne teške tjelesne ozljede, dok je dijete iz tog vozila zadobilo osobito teške i za život opasne ozljede

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Ozrena M. (35) kojeg se tereti za izazivanje nesreće na naplatnim kućicama u Svetoj Heleni. Prema optužnici Ozren M. se tereti da je 11. srpnja 2019. u 12,43 u mjestu Sveta Helena (Sveti Ivan Zelina) upravljao BMW-om izlaznom prometnom trakom broj 4 autoceste A4 iz smjera sjevera prema jugu.

Vozilom je upravljao pod utjecajem droga i lijekova te zbog takvog stanja nije bio sposoban za sigurnu vožnju, a  osim toga ni brzinu kretanja svog vozila  nije uskladio s prometnim znakovima upozorenja na naplatnoj postaji i znakovima ograničenja brzine. 

Optužen je i da je prevelikom i nedopuštenom brzinom, a vozio je 143 km/h, prednjim dijelom svog vozila udario u stražnji dio Škode Octavie, koje je ispred njega propisno i usporeno vozilo zbog nailaska na naplatnu postaju.

Uslijed udaraca Škoda Octavia je odbačena te je udarila u betonsku barijeru i naplatnu postaju, a potom se zarotirala, prevrnula te naletjela na  drugo vozilo koje je bilo zaustavljeno zbog plaćanja cestarine, nakon čega se i prevrnula.

Vozač i putnica iz Škode Octavije su zadobili mnogobrojne teške tjelesne ozljede, dok je dijete iz tog vozila zadobilo osobito teške i za život opasne ozljede. Tužiteljstvo je u optužnici predložilo i da se Ozrenu M. produži pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 24

SH
Stevo_Horvat
16:44 15.10.2019.

Podignuta optužnica? Ma bravo, svaka čast na hitrosti. Do 2078. bit će donesena i pravomoćna posthumna rehabilitacijsko-oslobađajuća presuda.

NE
Neutralac
17:22 15.10.2019.

Hrvatski sudski sistem... ma najbolji ....

PR
prajdali100
16:35 15.10.2019.

Ahhhhhaaaaaa pa zar taj tip nije u zatvoru !!!? A " pravne države" i pravosuđa !!! Nevjerojatno ! Treba prvo smijeniti tog Bošnjakovića pa sve po redu.Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije