Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN 50-GODIŠNJAK

Optužen jer je pijan vozio i sletio s ceste zbog čega mu je teško ozlijeđen suvozač

alkotest
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
29.04.2021.
u 07:51

Tereti ga se da je 14. studenog 2020. pod utjecajem alkohola jer je imao 1,23 promila alkohola u krvi upravljao Volkswagenom, vozeći kolnikom državne ceste broj 2 po obilaznici Slatine

Muškarac (50) optužen je za izazivanje prometne nesreće, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u  Virovitici. 

Tereti ga se da je  14. studenog 2020. pod utjecajem alkohola  jer je imao 1,23 promila alkohola u krvi upravljao Volkswagenom, vozeći kolnikom državne ceste broj 2 po obilaznici Slatine. Kada je došao  do raskrižja s kružnim tokom  između Ulice Matije Gupca i Ulice Vladimira Nazora, uslijed alkoholiziranosti nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste i noćnim uvjetima vožnje.

Tereti ga se da je prešao prednjim kotačima osobnog automobila preko rubnika, a potom i preko zemljane površine, nakon čega je vozilom sletio u putni kanal pri čemu je putnik iz  njegovog vozila  teško ozlijeđen jer je  zadobio prijelom okcipitalne kosti, prijelom prvog vratnog kralješka, potres mozga, leziju brahijalnog spleta, te protruziju intervertebralnog diska na nivou između vratnog 5. i 6. kralješka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije