Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZGRADI BIVŠE PREDSJEDNICE

Žena se zatvorila u stan i prijetila bombama, odvela je policija

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/15
05.03.2021.
u 12:26

– Na terenu je najmanje 10 vozila i sve je puno policije. Došla je i plinara, a snajperisti su otišli sa stražnje strane. Ne znam što se događa, ali očito je ozbiljno – javio je čitatelj

Središte Zagreba oko podneva je bilo puno policije zbog dojave o osobi koja se željela samoozlijediti.

– U zgradu su ušle dvije antiterorističke jedinice, teško su naoružani. Stigli su sa psima. Na terenu je najmanje 10 vozila i sve je puno policije. Došla je i plinara, a snajperisti su otišli sa stražnje strane. Ne znam što se događa, ali očito je ozbiljno – javio je čitatelj 24 sata.

Na prozorima stana zalijepljeni su papiri na kojima piše: "Imam bombe."

Kako pišu, Kolinda Grabar-Kitarović, koja živi u istom ulazu, trenutačno nije u stanu te volontira u Petrinji. U stanu nije ni njena obitelj.

Nakon nekog vremena deset specijalaca izašlo je iz zgrade, a djelatnici hitne pomoći jednu su ženu uveli u vozilo. Ona je navodno i prijetila.

1/15
Ključne riječi

Komentara 29

LL
lijepa_li si
14:55 05.03.2021.

ma nije to ništa prema onom užasu kad je limun letio.

ST
stefj
15:00 05.03.2021.

Ljudi pucaju po šavovima, pola toga zabranjeno, budućnost crnija više nego ikada. Tko još vjeruje u pusta obećanja koja se nikada do sada nisu ostvarila... Vidimo samo one s bombama, one koje se u tišini objese više niti ne brojimo... Samo kada malo u EU popuste mjere, koji će to biti egzodus. Tko se uhljebio, super mu je, privatni sektor, a privatni sektor, tj. gospodarstvo na koljenima...

Avatar Marko
Marko
14:37 05.03.2021.

Normalno od Bombi ništa ,li su nađene veće količine Helexa i žutoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije