Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u splitu

Oprez! S polica se povlači ovaj prozvod, predstavlja ozbiljan rizik po zdravlje

Trgovina
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
14.11.2020.
u 17:55

Proizvod na tržište stavlja subjekt u poslovanju s hranom BIO PLANET d.o.o. za trgovinu i usluge na adresi Antuna Mihanovića 38A, Split kroz svoje prodavaonice u trgovačkim centrima Mall of Split i Joker.

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) izvijestila je u subotu da se povlači proizvod "BIOLA oljuštene sjemenke sezama" zbog povećane količine etilen oksida.

"Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda BIOLA Oljuštene sjemenke sezama sljedećih LOT brojeva OPI/CN131/20/129/OHS i OPI/CN131/20/129/OHSS-1, zbog utvrđene povećane količine etilen oksida", navodi se, među ostalim, na stranicama HAPIH-a.

Proizvod na tržište stavlja subjekt u poslovanju s hranom BIO PLANET d.o.o. za trgovinu i usluge na adresi Antuna Mihanovića 38A, Split kroz svoje prodavaonice u trgovačkim centrima Mall of Split i Joker.

Proizvod nije u skladu s europskom Uredbom o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla.

Proizvođač je Organic Products India, dok je dobavljač Dutch Organic International Trade iz Nizozemske.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KalebJosua
KalebJosua
09:08 16.11.2020.

Organska hrana od koje otkazuju organi ! hm

ZA
zagi101
19:35 15.11.2020.

nema uzgojene hrane bez dodataka. trgovine koje se tako reklamiraju varaju kupce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije