Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sadrži metal

Oprez! S polica se povlači još jedan proizvod, nemojte ga konzumirati

Trgovina
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
09.11.2020.
u 14:26

Proizvođač je francuski Lailand, distributer Furat Foods iz Munchena, a proizvod na tržište RH stavljaju Middle East Trgovine d.o.o.

Francuski sir "Lailand Chilal" u staklenki od 900 grama, LOT brojeva 008 do 267, najbolje upotrijebiti od datuma 6.11.2020 do 23.09.2021, povlači se zbog mogućih komadića metala.

Proizvod na tržište stavljaju Middle East Trgovine d.o.o., Zagreb.

Iz Ministarstva poljoprivrede izvijestili su da proizvod nije u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Proizvođač je francuski Lailand, distributer Furat Foods iz Munchena, a proizvod na tržište RH stavljaju Middle East Trgovine d.o.o.

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s navedenim podacima.

Detaljniji podaci o povlačenju i opozivu proizvoda dostupni su na službenim stranicama subjekta: https://m.facebook.com/halalhrana.zdravahrana/posts/821298951963969

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar freen
freen
15:02 09.11.2020.

s hranom će nas više potrovati nego s covid virusom,puno nam je hrane zaraženo i to svjesno prodaju po trgovinama.to je ubijanje ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije