Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo je odvratno'

Oprala jagode u slanoj vodi, začuđeno gledala što se u njima sve krije

Jagode
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
21.05.2020.
u 09:14

Ako jagode samo brzo isperete u vodi, nakon ovih snimaka sigurno ćete posvetiti više pažnje pranju omiljenog proljetnog voća

Korisnike društvenih mreža zgrozio je video s TikToka gdje je spisateljica Krista Torres objavila video onoga što se dogodilo kada je jagode stavila u slanu vodu.

Ona je jagode ostavila 30 minuta da se namaču u slanoj vodi, a zbog rezultata namakanja mnogi su se zakleli kako nikad više neće jesti jagode.

Nakon što je pola sata stajala u vodi, jednom se jagodom kretao maleni bijeli crv.

– Miče se, evo ga. O moj Bože, povraćat ću. Gade mi se sada – govori Krista Torres u video koji je postao hit na TikToku.

@callmekristatorres

WAIT FOR IT... Still trying to think happy thoughts today. ##fyp ##foryou ##strawberrieswithbugs ##bugsinstrawberries ##rednoseday ##got2bhome

♬ original sound - callmekristatorres

Korisnica TikToka @31toni imala je slično iskustvo, no iz njezinih jagoda izlazile su maleni kukci.

@31toni

Wash ur fruit I guess .... or don’t 🤤 the flavor is immaculate 🐛💖 ##fruit ##bugs ##strawberry

♬ original sound - 31toni

Društvenim mrežama sada se šire savjeti kako pravilno oprati jagode, a mnogi savjetuju upravo ovakav način, samo ih nije potrebno dugo namakati te se u vodu uz sol stavi i malo octa.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Dars
Dars
09:59 21.05.2020.

Ako neće crv zašto bi ja jeo.. kemiju i otrove. Crv je znak da možda nije špricano..

Avatar willi66
willi66
10:38 21.05.2020.

znaci neprskano

CS
Cijepio_sam_ se
10:19 21.05.2020.

Muha znese jaje u jabuku, trešnju, krušku, jagodu........ iz jajeta nastane crv, koliko se crvića pojede da nisi ni svjestan. Evo u kini, Japanu, koriji..... crvi su na svakodnevno na jelovniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije