Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se povjerenje
Povratak na članak

Oporavilo se Belje, Ledo skočio u nebo

Investitori su nanjušili potencijal za veliku zaradu, a najviše se trgovalo Ledom koji danas ipak vrijedi tek trećinu iznosa iz travnja

Komentari 3

DU
Deleted user
18:33 08.11.2017.

Hrvatska vlada toboze stiti zaposlenike agrokore Ma fucka se njima za sve bitni su samo njihovi interesi i bogacenja i da se cim vise odrze na vlasti Lako je rasprodavati zateceno Neka nesto ti veleumnici stvore pa neka onda rasprodajuju Hoce kitu marjanovu....sleg

VL
SD
sdpesticid
21:14 08.11.2017.

a što bi se dogodilo s cijenom dionica da je rh podržala oporavak agrokora ? gdje ''hrvatska ekonomija'' prođe, trava ne raste..

VL
NE
Netko92
16:39 08.11.2017.

Agrokor je uvjek bio stabilan, samo je tu "nasa vlada" da ga ucini nestabilnim, proda strancima i uzme koju kintu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.