Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO

Opet zabrana letova iznad Irske i Škotske

vul
VL
Autor
Hrvoje Dečak
04.05.2010.
u 21:11

Odluka je donesena zbog sigurnosnog rizika nastalog uslijed kretanja oblaka vulkanskog pepela prema jugu

Irska uprava za avijaciju objavila je u utorak da zabranjuje sve letove u i iz Irske zbog obnovljenog rizika od vulkanskog pepela koji se kreće južno od Islanda.Vlasti su rekle da će svi letovi prema i sa irskih aerodroma biti zabranjeni od sedam do 13 sati po lokalnom vremenu. Odluka je donesena zbog sigurnosnog rizika nastalog uslijed kretanja oblaka vulkanskog pepela prema jugu. Vlasti su rekle da se ograničenja ne odnose na avione koji prelijeću Irsku iz pravca Britanije i Europe.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadniste
21:39 04.05.2010.

Sad ce opet pic** od zrakoplovnih kompanija cucat na zemlji i strepit od straha, a kad se otvore zracni prostori onda ce kao generali nakon bitke srat kako nije bilo oblaka, oni su mogli letjeti, a nisu im dali.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije