Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na zadarskom području

Opet napad na policajce: Pijani vozač prijetio smrću, poslije razbijao i policijsku postaju

policija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
07.09.2020.
u 09:59

- ​Nakon što je priveden u službene prostorije 35-godišnjak je nastavio vikati i galamiti te je lupao rukama po namještaju kojom prilikom je došlo do oštećenja inventara.

​Policijski službenici Policijske postaje Benkovac, proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više kažnjivih radnji.

​Naime, u subotu oko 22.30 sati u Benkovcu, policijski službenici su tijekom redovite kontrole prometa zaustavili osobno vozilo osječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak koji je odbio alkotest i tom prilikom omalovažavao te uputio ozbiljne prijetnje policijskom službeniku.

- ​Nakon što je priveden u službene prostorije 35-godišnjak je nastavio vikati i galamiti te je lupao rukama po namještaju kojom prilikom je došlo do oštećenja inventara.

​Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, sinoć je 35-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja i Oštećenje tuđe stvari, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - istakli su iz zadarske policije. Doznajemo iz policijskih izvora da je 34-godišnjak prijetio policajcu ubojstvom i da je otprije poznat po kaznenim djelima s elementima nasilja i prometnim prekršajima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije