Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE IH ZA VIŠE KRAĐA

'Operirali' po Dubravi: On ukrao hranu i auto koji je oštetio, a ona krala parfeme

Sanjin Strukic/PIXSELL
01.01.2021.
u 09:41

Ukupna šteta koju je mladić počinio iznosi 23.550 kuna.

Za osam krađa i oštećenje tuđe stvari sumnjiči se 24-godišnjak. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da je od početka listopada do sredine prosinca, zajedno s dvije za sada nepoznate osobe dolazio u trgovine na području Dubrave.

Koristio je nepažnju zaposlenika kako bi s polica krao razne prehrambene i kozmetičke proizvode. Osim toga sumnjiči se da je sredinom prosinca unajmio Toyotu zagrebačkih oznaka. Nakon što se malo vozio, ukrao je ključ i opremu vozila, dok je vozilo oštetio. Ukupna šteta je 23.550 kuna.

Za više krađa, osumnjičena je i 26-godišnjakinja. Nju zagrebačka policija sumnjiči da je od 25. studenog do 1. prosinca  pet puta došla u trgovine, također na području Dubrave. I ona je koristila nepažnju zaposlenica  kako bi s izložbenih polica krala - parfeme.  U ovom slučaju šteta je 10.290 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije