Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERLUSCONI

Operirali mu čeljust jer nije mogao normalno žvakati

ber
afp
07.03.2011.
u 21:36

Operacija je trajala četiri sata, a liječnici kažu da je bila neophodna zato što premijer nije mogao normalno žvakati

Talijanski premijer Silvio Berlusconi bio je na dugotrajnoj operaciji. Ovoga puta kirurzi su rekonstruirali njegovu čeljust koja je nastradala kada je 2009. godine u Milanu napadnut suvenirom u obliku milanske katedrale. Operacija je trajala četiri sata, a liječnici kažu da je bila neophodna zato što premijer nije mogao normalno žvakati.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:56 07.03.2011.

Ma naravno, i onda su mu promjenili zube, zbotoxirali ga, popeglali lice i nakvarcali i sada je opet lijep, mlad i prpošan :))

OB
-obrisani-
22:51 07.03.2011.

a može li fafati ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije