Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija pravosuđa

Općinsko državno odvjetništvo istražuje kriminal u NK Karlovcu

turković
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
02.04.2011.
u 08:33

Državnom odvjetništvu će iz kluba morati dostaviti i poslovnu dokumentaciju koja govori o nezakonitostima

Općinsko državno odvjetništvo od predsjednika Nogometnog kluba Karlovac Stjepana Turkovića zatražilo je očitovanje na okolnost navoda objavljenih u medijima u svezi nezakonitosti u radu kluba.

Dio je to priopćenja Krešimira Ostrogonca Općinskog državnog odvjetnika u Karlovcu nakon što je uz predsjednika Turkovića, o kriminalu u NK Karlovcu raspravljala i Skupština Karlovačke županije. Po njegovim riječima u slučaju postojanja nezakonitosti

Državnom odvjetništvu će iz kluba morati dostaviti i poslovnu dokumentaciju koja govori o tome.

Komentara 6

OM
omer
09:02 02.04.2011.

Pokucali su na prava vrata ,mislim da tu ima puno materijala za njih.

OB
-obrisani-
09:04 02.04.2011.

Jos malo gangstera,.......nije ih bilo dugo,....vec dva sata. Nabijem institucije, nabijem Vladu,....nabijem Sabor,....politicke stranke,....politicare,.......itd.... Sto ste nam to napravili od zemlje da se narod tako pokvario?

OB
-obrisani-
21:56 02.04.2011.

Evo danas smo popili 4 komada u Koprivnici a Turkovic i dalje sjedi kao da se nista nije desilo.Koliko cojvek(HDZ-ovac ako je covjek) moze bit debelokozac. Fuj i sramota za grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije