Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reforma lokalne samouprave

Općine se neće same spojiti, to moraju odlučiti građani na referendumu

19.09.2022.
u 13:22

Sve zemlje koje su u zadnjih dvadesetak godina provele reformu lokalne samouprave išle su prema okrupnjavanju, kaže izv. prof. dr. Mihovil Škarica

Komentara 13

Avatar Idler
Idler
14:42 19.09.2022.

HR se treba sastojat od 4-5 županija i dvadesetak općina...ali ah !

DQ
Dq
14:54 19.09.2022.

Općine pripojiti gradovima , nek se zovu i dalje općine , ali bez proračuna i zaposlenika. A županije ukinuti .

TM
trade_mark
15:19 19.09.2022.

manemoj. dajte onda raspišite i referendum da li želimo plaćati porez pa da vidimo. ako država ide u reformu lokalne samouprave, onda tu reformu radi država. ovo je samo izgovor da se ništa ne napravi i onda će se reći "ljudi nisu htjeli". to ko da kažeš da ukidaš neku niškoristi agenciju ili ministarstvo, ali prije toga pitaš zaposlenike imaju li nešto protiv toga. ovakvih blesavoća samo kod nas ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?