Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPARD

Općina Motovun dobila novac za rekonstrukciju i izgradnju kanalizacijskog sustava

Motovun
Duško Marušić/PIXSELL
04.11.2014.
u 15:53

Općini je u listopadu ove godine odobren iznos od 7.199.849,00 kuna

Primjer kako doći do novca iz EU fondova je Općina Motovun. Naime, odlukom o dodjeli sredstava iz IPARD programa, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Općini Motovun je u listopadu ove godine odobren iznos od 7.199.849,00 kuna za rekonstrukciju i izgradnju kanalizacijskog sustava I-FAZA i izgradnju sustava za pročišćavanje otpadnih voda, unutar sektora sustava kanalizacije i pročišćavanje otpadnih voda i mjere „Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“.      

Općina Motovun podnijela je prijavu za dodjelu sredstava iz IPARD programa dana 17. svibnja  2012. godine, a Ugovor o dodjeli sredstava iz IPARD  programa za mjeru 301,   potpisan je 29.10.2014. godine u Zagrebu sa Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Općina je provela postupak javne nabave za izvođenje radova, te je kao  izvoditelj radova  na rekonstrukciji i izgradnji sustava odvodnje sanitarno – otpadnih voda  Motovuna, izabrana zajednica ponuditelja NISKOGRADNJA HREN d.o.o..,iz Donje  Stubice  Golubovečka  85 i ASTRA INTERNATIONAL INŽENJERING d.o.o. iz Zagreba,  Palinovečka  19H.  Ukupan  iznos  investicije za rekonstrukciju i izgradnju  kanalizacijskog  sustava-  I  FAZA  i  uređaja  za pročišćavanje otpadnih  voda iznosi 8.998.157,79 kuna bez PDV-a. Početak radova predviđen je polovicom mjeseca siječnja.

>> Dobio europski novac za solarnu elektranu, ali nema kome prodati struju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije