Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULA DVOJICA MLADIĆA

Općina Kistanje proglasit će dan žalosti: 'Ova tragedija je tužan dan za sve nas'

Teška prometna nesreća u mjestu Kistanje
Foto: Snimio čitatelj
1/9
27.02.2022.
u 13:18

O prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku

U prometnoj nesreći koja se noćas oko 0,20 sati dogodila u mjestu Kistanje, na državnoj cesti D-59, smrtno su stradale dvije osobe, vozač i putnik iz osobnog vozila.

Do prometne nesreće je došlo na način da 23-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka iz smjera sjevera u smjeru juga, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste (desni nedovoljno pregledan zavoj), uslijed čega izlaskom iz zavoja gubi nadzor nad upravljačem, vozilom prelazi u lijevu prometnu traku gdje udara u rubni kamen i prometni znak te u parkirano vozilo Opel koje se od siline udara odbija u drugo parkirano vozilo Mazda ispred. Automobil Volkswagen zatim udara u drugi rubni kamen, prevrće se na krov i klizi do dolaska na meku površinu gdje se okreće natrag na kotače. 

Od siline udaraca i zadobivenih ozljeda vozač i 24-godišnji putnik su preminuli na mjestu događaja, drugi 24-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Knin dok je 25-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Šibenik na liječenje.

O prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku. 

- Proglasit ćemo dan žalosti u Kistanjama. Ova tragedija je tužan dan za sve nas - rekao nam je načelnik općine Kistanje Goran Reljić.

27.02.2022., Kistanje - Skupina mladica autom sletjela s ceste i isprevrtala se, dva poginula Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

- Kistanje u suzama. Opet u prometu izgubismo mlade. U kolopletu svih tužnih vijesti zbog ratnih stradanja ovih dana, potpuna nevjerica i neopisiva bol... Bože daj svoje utjehe njihovim roditeljima i obiteljima. Smiluj nam se Isuse - napisao je na svom fejsbuk statusu Roko Antić iz Kistanja, a koji nam je rekao da su stradali u teškoj prometnoj nesreći iz zajednice Janjevaca u Kistanjama.

Prije 15 godina Kistanje, kako su nas podsjetili mještani, obilježila i još jedna tragedija kada je smrtno stradalo četvero mladih Janjevaca na cesti kod Benkovca na putu prema Kistanjama.

- Opet velika tragedija se dogodila u Kistanjama. Mladi ljudi vraćali su se kući iz izlaska i trebali su sutra koliko čujem i na posao. Tek su započeli živjeti, a dogodila se tragedija u kojoj su izgubljena dva mlada života - rekao nam je jedan mještanin Kistanja.

Komentara 6

Avatar Bill Carson
Bill Carson
14:09 27.02.2022.

Zašto dan žalosti za objesnu vožnju ?

MO
modovisisajteMaraschino
13:52 27.02.2022.

zašto dan žalosti? za divljanje na cesti? jedina sreća je da nisu ubili nekoga nedužnog. hoćete i bakljadu održat?

HA
HERCEGOVA@AC
13:28 27.02.2022.

Isti sam i ja bio., samo sam imao više sreće nego pameti . 3x. Oni nisu. Počivali u miru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije