Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda vožnja
Povratak na članak

Opasnom vozaču s A1 slijedi 11 prekršajnih i tri kaznene prijave

Tridesetdvogodišnji Đurđevčanin jučer je divljao vozilom na autocesti Zagreb-Split. Na trenutke je vozio brzinom većom od 180 km/h, a nisu ga uspjele zaustaviti ni policijske ophodnje i Kobre.

Komentari 14

PR
provad
15:32 05.03.2010.

da almanjino, možda ja jesam seronja sa 15 godišnjim stažom profesionalnog vozača hitne pomoći ( u ljetnoj sezoni i na autocesti ) bez ijednog prekršaja ali ja spašavam živote a netko se baš nije potrudio da spriječi nezgodu sa smrtnimm posljedicama do koje na svu sreću nije došlo. Jasno mi je da oni ne žele riskirati vlastit živote zbog nekih manijaka na cesti ali pita li mene netko dok prevozim ozlijeđenu osobu dal riskiram svoj život za nju ili ne. Prema tome ja svoj posao radim profesionalno i nekad riskiram mnogo da spasim nečiji život, što neki u ovom slučaju nisu napravili...

VL
Avatar sebastian
sebastian
17:29 04.03.2010.

11 prometnih prekršaja i tri kaznena djela, preko 180km/h, po mojemu 12 mjeseci oduzimanje vozacke sa probninm rokom na 5godina, a onda neograniceno oduzimanje, i 30000 tisuca kuna kazne inklusivno sudske troskove !!!!! eventualno permanentno u Vrapce !!!!

VL
PO
pospana
17:43 04.03.2010.

Kuzim i osudujem prekrsaje ali ne kuzim brzine. Neuhvativih 180 km/h ????

VL
JA
jankoprekobrda
18:06 04.03.2010.

Siromaku treba ljecenje, (mentalni poremecaji) a ne zatvor koji su i ovo talibani od policajaca.

VL
PU
purgerkuzma
18:11 04.03.2010.

Kaj se čudite, koliko psihičkih bolesnika iosoba obboljelih od PTSP-a (što bolesnih što samo zbog mirovine) posjeduje vozačku dozvolu.To ima samo u Hrvatskoj ali takva nam je i vlast koja to odobrava.

VL
Avatar Hemp
Hemp
17:15 04.03.2010.

Na trenutke je vozio brzinom većom od 180 km/h, a nisu ga uspjela sustići ni tri vozila policijske ophodnje te presretači. --------------------------------------------------------------- hahaha cuj 180 i nisu ga stigli...poserem se na takvu policiju i takvog presretaca, pa ja bi gaa stigo sa mojim 10 godina stari chryslerom, lani kad sam iso za dubrovnik kroz njemacku sam ladno razvuko 240..i to uzbrdo http://tinyurl.com/oerzfu http://tinyurl.com/o9l4zk http://tinyurl.com/pltmvw

VL
AN
ana1
17:35 04.03.2010.

Koliko vozača divlja po hrvatskim cestama samo Bog zna. policija ne može uvijek biti na mjestuprekršaja. Oni koji trajno krše prometna pravila trebaju po mom skromnom mišljenju trajno izgubiti vozačku dozvolu!

VL
MA
magic1960
18:54 04.03.2010.

I tako ja sada moram strijepiti za život moje djece dok ovakav debil divlja po autocesti (i još na stotine debila radi identične stvari ali ih nitko ne zaustavlja) dok mu kobre (bolje bjelouške) rade svečanu pratnju kilometrima umjesto da ga zaustave šiljcima ili izbace sa autoceste (valjda se boje da ne ogrebu službeni auto, tako i tako je važniji od ljudskih života u ovoj bolesnoj državi). Samo vi stavljajte snimke i dalje tako da drugi debili emuliraju ovo ponašanje, sve za gledanost i čitanost, jebeš ljudske živote.

VL
PR
provad
18:56 04.03.2010.

gledam ove snimke \"potjere\" i pitam se jel se ovi policajčeki u presretačima zajebavaju, ili su možda u pratnji tog vozila, ili voze i usput jedu nešto... !? malo je u lijevoj traci pa malo u desnoj, pa onda ga ovaj iza sustigne, pa ovaj da žmigavac i prestroji se ispred njega... helooouuuu glupani, ako ne želite raditi taj posao odje.... iz policije. tko je vozio presretače tih 130 kilometar, možda Chuck Norris??? ma neee, on bi sigurno bio učinkovitiji. mislim da je vozila baka Slavica i da je Knjaz snimal novu emisiju...

VL
Avatar alibaba
alibaba
19:50 04.03.2010.

Interesantno je da se još ne objavljuje ime i prezime ovog manijaka mora da je tatin sin (HDZ ili SDP) a to mislim i o purgerkuzmi i poručio bi mu da ne pljuje po braniteljima.Jer da je to napravio neko ko je sudjelovao u Domovinskom ratu taj bi bio razapet na stupu srama.

VL
Avatar almaminjo
almaminjo
08:58 05.03.2010.

provad...ti zasigurno imaš tečaj sigurne vožnje pa si dobro upoznat sa svim činjenicama...s..eronjo daj začepi

VL
DU
Deleted user
17:21 04.03.2010.

A što slijedi nesposobnim pojedincima u MUP-a, koji sat i nešto nisu uspjeli spriječiti čovjeka koji je mogao izazvati nekoliko nesreča, sa tragičnim posljedicama.

VL
SO
sokre3
10:36 05.03.2010.

Ha,ha,ha nemogu uloviti psihića u pasatu,a toliko su se dičili sa ergelom BMV-a,i sposobnošću svojih takozvanih COBRI,neka love pješake po nogostupu,kakve COBRE to su kornjače

VL
FE
ferdy
09:26 05.03.2010.

Sva sreća da se nije ponovio slučaj hitne pomoći iz Nove Gradiške. Oni su ga pratili i pratili i kilometrima su ga samo pratili bez da su išta poduzeli. Ali da su opet naišli na kolonu ispred sebe opet bi bilo mrtvih. I slučaj za slučajem se ponavlja identičnim scenarijem ali nikako da se iz prethodnih slučajeva što nauči. Ili su imali namjeru ga otpratiti do Slovenije pa nek ide u svijet, ali mislim da tamo nebi niti kilometar uspio prijeći, a da ga ne zaustave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.