Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tako se ne vozi

Opasno pretjecanje u Splitu: U Mercedesu je žena s dvoje djece

pretjecanje
Foto: Screenshot
17.02.2020.
u 09:03

Građane je zgrozila snimka jednog pretjecanja iz Splita gdje je vozačica skupocjenog Mercedesa prestigla automobil ispred sebe, ali s desne strane ceste po prostoru za usmjeravanje prometa

U prometu se uistinu svega može vidjeti, a zahvaljujući kamerama koje danas imaju mnogi automobili, pojedini potezi vozača ne mogu proći neprimijećeno.

Tako je građane zgrozila snimka jednog pretjecanja iz Splita gdje je vozačica skupocjenog Mercedesa prestigla automobil ispred sebe, ali s desne strane ceste po dijelu koji nije namijenjen za vožnju već za usmjeravanje prometa.

No, vozačicu to nije smelo kao ni to što je u automobilu vozila dvoje male djece, ako je vjerovati opisu ispod snimke koja je objavljena na popularnoj Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.

"Splitsko stanje uma. Ja imam novce, imam auto i ja znam i mogu sve. A fizika (osnove) i sigurnost djece, ma što će im biti, 'Merc' je to", samo je jedan od brojnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Mačak
Mačak
09:42 17.02.2020.

Hoće li prometna policija reagirati na ovu snimku?ili će objaviti kako su baku pretresli zbog paštete!?

HO
horton
09:25 17.02.2020.

Ok, nije dozvoljeno, bahato je i ako ne zna procijeniti udaljenosti postoji mogućnost ugrožavanja vozila koje može doći priključnom trakom malo kasnije, ali zar je ovo doista vrijedno objave u medijima?

Avatar navijač
navijač
09:12 17.02.2020.

Kako meni neće netko tako , ja baš čekam priliku da se riješim svoje kante iz 93, godine na godinu ga više neću registrirati. Ovako bi dobio neku odštetu a i njoj bi prisjelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije