Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam se zapuva'

Opara s Marjana javlja da je super

28.01.2018.
u 15:54

Splitski gradonačelnik krajem je prošlog tjedna bio na postupku gama-nožem an Rebru, a za vikend već u Splitu s obitelji

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara nastavlja oduševljavati unatoč teškoj dijagnozi.

Iako mu je krajem prošlog tjedna na zagrebačkom Rebru učinjen postupak gama-nožem kako bi liječnici pokušali ukloniti tumorske metastaze na mozgu, gradonačelnik Splita danas je na svom Facebook profilu objavio fotografiju iz šetnje Marjanom. Krstulović Opara zajedno sa suprugom jučer je prošetao Marjanom do Prve vidilice odakle puca prekrasan pogled na Split.

- Puno vas piše i pita kako sam. Hvala vam na tome uz ispriku jer ne stignem svima odgovoriti. A kako ću biti nego odlično “Ispod Sunca zlatnoga di blista Riva najlipša”, šotobraco s njom do Prve vidilice, a nisam se zapuva. Još kad vratimo biciklu u pogon bit će fešta - napisao je Krstulović Opara na Facebooku. Kako je Večernji list već pisao, uobičajeno je da se pacijenta otpusti odmah drugi dan nakon postupka gama-nožem, pa tako i ne čudi da je splitski gradonačelnik već u svom gradu. Zajedno s obitelji odlučit će hoće li liječenje nastaviti na Rebru. Liječenje melanoma u zadnjih je godinu-dvije napredovalo jer su se pojavili pametni lijekovi, a uvedena je i imunoterapija.

Krstulović Opara odmah je nakon utvrđivanja dijagnoze svojim liječnicima dao dozvolu da objave kako boluje od raka služnice kože te da mu je pozlilo zbog metastaze na mozgu.

 

Ključne riječi

Komentara 10

HR
Hrvatska
16:15 28.01.2018.

Svako dobro dragi Andro. Sto brze nam ozdravi.

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
16:37 28.01.2018.

Može bilo ko govoriti što hoće, ali građani Splita mogu biti ponosni na svog Gradonačelnika. Dragi Bože daj mu zdravlja i sriće.

IB
ibiza
17:14 28.01.2018.

super drzi se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije