Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Ono u čemu je muškarac sahranio svoga oca iznenadilo je sve

lijes
Foto: Thinkstock
12.06.2018.
u 15:08

Muškarac je ocu obećao da će mu kupiti skupocjeni automobil, no nije stigao jer mu je otac preminuo. Pa se odlučio iskupiti...

Internetom se širi nevjerojatna fotografija pogreba iz Nigerije koja je iznenadila sve koji su je vidjeli.

Naime, muškarac poznatom samo pod imenom Azubuike ostao je bez oca kojem je još za života obećao kako će mu jednoga dana kupiti skupocjeni automobil, no to nije stigao učiniti jer mu je otac preminuo, piše Daily Mail.

Ipak, kako bi mu ispunio želju kupio mu je više od pola milijuna kuna vrijedan BMW umjesto lijesa te ga u njemu pokopao.

Slučaj se dogodio u nigerijskom selu Ihiala, a nakon što se fotografija s pokopa proširila internetom svi su osudili sina preminulog muškarca govoreći kako je to 'čisto razbacivanje novcem'.

– Ludilo i sebičnost na djelu bez obzira što se radi o njegovom novcu – jedan je od komentara.

Sličan pogreb dogodio se i 2015. godine kada je jedan milijunaš iz nigerijskog grada Enugua majku pokopao u potpuno novom Hummeru, a godinu kasnije jedan je muškarac sahranjen u svom omiljenom automobilu u Kini.

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prajdali100
15:35 12.06.2018.

Svašta sam u životu vidio i pročitao ali ovo je nešto neviđeno.

DU
Deleted user
16:46 12.06.2018.

Hit na internetu necija sahrana??? A moral dno samog dna. Na ovo mozemo gledati kao ulaganje u buducnost, jednog dana kad ga iskopaju vrijedit ce deseterostruko...

DH
dalibor.hren
22:31 14.06.2018.

Moj će mene živog sahraniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije