Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domišljato

'Ono kad ne daš 100 kn za ležaljku'

Sunčanje u Zadru
Facebook
02.06.2018.
u 13:21

Uz objavljenu fotografiju napisano je: Sunčanje u Zadru.

Na facebook grupi Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, objavljena je fotografija muškarca koji se sunča na automobilu koji je upao u more. Uz objavljenu fotografiju napisano je: Sunčanje u Zadru.

Među brojnim komentarima našao se i ovaj: ono kad ne daš sto kuna za ležaljku. 

 

 

Ne znamo je li fotografija autentična, ali u svakom slučaju, zabavila je mnoge korisnike te društvene mreže

Komentara 5

CA
cortesova arkebuza
14:46 02.06.2018.

Idiotu izvući auto iz mora i dat račun za platiti troškove plus neka plati naknadu za onečišćenje mora.Koja vijest,čemu se glupan raduje,pametan se srami!

DU
Deleted user
15:35 02.06.2018.

Re di kuli zam.

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
14:18 02.06.2018.

Joj baš super vijest kak fora ono vauuu baš ste to super napisali nisam mogo zamisliti ovako sretnu subotu zbog photoshop slike joooojjj kako super vijesti bravoo hvala vl hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije