Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u češkoj
Povratak na članak

Oni su i dalje simbol uzleta: češko gospodarsko čudo na ugljen

U eksploziji metana na 800 metara dubine na istoku Češke poginulo je najmanje 13 rudara koji su mahom na posao dolazili iz susjedne Poljske

Komentari 2

MP
miroslav.petkovic.7564
12:15 22.12.2018.

Da.da nekad smo se rugali Cesima tom kulturnom narodu..Zvali smo ih paradaiz turisti sa visine i cinicno ih gledali.Bili dva koplja ispred nji h sad oni ispred nas. Ali opet nas ne gledaju sa visoka i cinicno. Odraz kulture. Evoo bas ovdje u Rusiji tj Moskvi gleda emisiju zapadna i istocna Europa. Rusi se smiju jedne zovu stara a druge mlada Europa..Govore koda su tek iz istocne Europe doselili tu. U stvari hoce docarati tako ih gledaju ovi iz zapadne Europe tj visoko i cinicno.Samo naprjed Cesi uspjesni ste jer ste kulturan narod nema krade i lopovluka. Ja tebi ti meni!

VL
NE
Nepokolebljiv
22:37 22.12.2018.

Ekonomija je vezana za energiju! Hrvatska siromasna na energiji s lobijem koji se snazno protivi ekonomicnoj energiji se ne moze maknuti iz duboke rupe nepostojece ekonomije. Sve zemlje s politikom razvoja ekonomije snazno unaprijed osiguravaju izvore energije. Pitajte se samo sto Kina radi u Africi I Juznoj Americi. Zasto ulazu silne novce uz obavezu da ce im biti prodana energija kada ce im trebati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.