Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac Mislav Kolakušić:
Povratak na članak

'Oni koji će izgubiti pozicije ne žele promjene, ali morat ću ih ražalostiti'

Građani često znaju reći kako bi sve bilo bolje samo da je sudstvo manje korumpirano. No, to nije tako. Korupcija postoji u svim segmentima, kaže Kolakušić

Komentari 39

KS
Ksantipa
13:00 11.11.2018.

Nije se dovoljno samo složiti s gospodinom Kolakušićem. Treba ga podržati, priključiti mu se, pomoći mu. Svatko na svoj način, na svom radnom mjestu, svojem okruženju i to konkretno.

VL
Avatar AnaSlk
AnaSlk
11:59 11.11.2018.

Bravo Sudac, napokon neko hrabar

VL
Avatar tanđara
tanđara
12:45 11.11.2018.

Bravo....!

VL
Avatar airbizz
airbizz
13:27 11.11.2018.

kolakušića ne žele vidjeti ni korumpirani politički establišment ni njihovi slugani iz medija.čim nije njihov i ako ga napadaju,znači da je na dobrom putu.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
12:45 11.11.2018.

'Oni pravi hrvati koji će pokraj Boga i domoljublja izgubiti pozicije ne žele promjene, ali morat će ih ražalostiti jer ima sve više pametnih hrvata i poštenih hrvata poput njega.

VL
RZ
Rocky.Zg
13:33 11.11.2018.

Sada ce HDZ napasti i ovoga pametnoga čovjeka koji želi bolju Hrvatsku, jer HDZ ne želi promjene ni reforme. Njih nije briga sto propadamo i iseljavamo se i što ni izbjeglice ne žele ostati ovdje jer se oni uhljebljuju na sve moguce pozicije i njima je dobro. Da su ovakvi kao Kolakušić bili na vlasti, danas nas ne bi po svemu uspoređivali sa afričkim zemljama.

VL
DU
Deleted user
13:16 11.11.2018.

ako policajcu ponudiš 200kn da zažmiri zbog pojasa i svjetla i on te prijavi,u velikom si problemu zbog korupcije a kada ti "gazda",zbog potpisa u ime države uhljebi najmilije na mjesečna beriva od 20000kn,to nije korupcija niti sukob interesa već natprosječna sposobnost uhljebljenog. kada bi se institucije prema svima odnosile kao prema sitnozubima i lopovima kokošarima

VL
MA
Marko1337
11:59 11.11.2018.

Bez lustracije društvo će ostati u glibu i mraku komunjarskih kriminalnih, korupcijskih mreža. To se najbolje očituje u jugosrpskim medijima koji su u službi zločinačke komunjarske partije. Nii jedan kriminalac poput mesića, linića, čačića, josipovića, milanovića, obrsnela, vrhovnika, tedeskog... brojnihh drugih, a da ne govorimo o zločincima, udbašima koji su u miru na stravinna načine poubijali preko milijun nedužnih Hrvata nije odgovarao za zlodjela. .

VL
LI
lietuva
13:18 11.11.2018.

Oni koji izgube pozicije... ili Oni koji budu izgubili pozicije...

VL
BO
boris
13:04 11.11.2018.

Da vidimo konačno tko su ti, imenom i prezimenom

VL
VI
Vito
15:25 11.11.2018.

Rumunjska je, istaknuo je, bila korumpiranija od Hrvatske, pa je osnovala državnu antikorupcijsku agenciju i dovela nezavisne i poštene ljude koji su u dvije godine promijenili zemlju. ::: U Hrvatskoj je "nešto slično" napravio/la ivo/jadranka - oboje je laprdalo o borbi protiv mita i korupcije __ A zatim se dogodilo "malo vitra" koje je ivo dao petema pa mu je organizacija pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske. __ I još se sudi, nakon više od šest (6) godina, glavnom čovjeku te organizirane skupine samozvane i takozvane hrvatske takozvane demoktatske takozvane zajednice __ U međuvremenu je druga organizacija pokušala nešto promijeniti, ali korupcija u novinarstvu je pobjedila pa se pljačkaška organizacija vratila na početne položaje, sad s drugim šefom, ali jednako, ako ne i bolje, pljačkaški organiziranim i učinkovitijim

VL
GR
grebza
12:31 11.11.2018.

Vladajući u sve što ulažu su njihovi glasači. Sve drugo ......kao smanjenje nakaradnog broja državnih i javnih birokrata, gradova, županija, ministarstava, bekorisnih ureda, lažnih branitelja, silnih nameta ili mizerne mirovine...........njih uopće ne zanima.

VL
MA
Malenkost
14:38 11.11.2018.

Ima sve tocno i sazeto navedeno. Bez masovne potpore i izlaza na ulice nece biti nista od svega toga. Najveci propust i rak s metastazama za HR Drzavu je propust Lustracije te istovremeno ne pomesti svuda, vec tada, harajuce mitoito i korupciju. Za taj cin odgovorni su Tudman i Crkva. Tudman je htio izbjeci otvaranje dokumenata o njegovoj partizanskoj proslosti te mogucih radnji sve do masovnih likvidacija u i nakon 45. Crkva nije htijela da na vidjelo isplivaju Svecenici, Biskupi i jedan umrli HR Kardinali koji su bili dousnici UDBAe i KOSa. HR je moralno jedno veliko leglo mita i korupcije te nemorala, zivi se po motu "para vrti gdje Burgija nece". Cak i Hrvati koji su se vratili iz BRD u HR sudjeluju u korupciji i potplacivanju. Iz mog roda mi rece jedna majka: "morala sam dobro podmazati samo da mi kci nije doma i nista ne radi, morala sam, tesko je gledati da ti odrasla Kci ovisi od nas roditelja i cijeli dan sjedi doma". Drugi je podmazao da bi mu se rascistilo na katastru radi kuce ! koju je radio bez dokumentacije, kao i moj umrli Otac. Na pitenje mom ocu:zasto nisi ti trazio gradevinsku dozvolu? on mi odgovori: pa nitko nikad ovdje nije ni trazio dozvolu, tako ni ja. Dakle svijest cijele Nacije je u K.

VL
Avatar imotska115
imotska115
13:39 11.11.2018.

Polako i pažljivo to učiniti, jer ako to učini na brzinu mogli bi ostati i bez jednog odvjetnika, a mladi još nisu za vršili fakultet.

VL
CA
campa
14:41 11.11.2018.

Sve stoji što je naveo Kolakušić.Ali postoji problem.Cijelo vrijeme govorimo o korupciji u Hrvatskoj a nitko niti ne pokušava razriješiti problem.Ja mogu podržati borbu protiv korupcije ali ako nema volje politike ili ako nemamo grupacije koje su spremne imenovati korupcijuju sve nema smisla.Kod nas svi pričaju o korupciji onako opčenito a nitko nije prozvao pojedince koji su korumpirani.

VL
Avatar sindarela
sindarela
06:38 12.11.2018.

Najbolji primjer je gospođa koja je prijavila Ankicu Tuđman da svakim danom dolazi u banku sa različitim valutama i stavlja na privatni konto i onda ostala bez posla socijalno i ekstecialno ugrožena ona i njena cijela obitelj

VL
VI
Vito
15:19 11.11.2018.

Rumunjska je, istaknuo je, bila korumpiranija od Hrvatske, pa je osnovala državnu antikorupcijsku agenciju i dovela nezavisne i poštene ljude koji su u dvije godine promijenili zemlju. ::: To je "dvosjelki mač" - 1. jesu li pobjegli iz Rumunjske??? __ 2. Jesu li promijenili mjesto stanovanja i imanje pa da možemo razumjeti kako su promijenili zemlju??? __ Naime - čuo sam da je gojko pokopan u knekoliko kamiona zemlje dovezene iz Hercegovine na Mirogoj. __ I to može spadati u "promjenu zemlje".

VL
RI
Rizlman
13:38 11.11.2018.

I kad ti Dalija Orešković i Bojan Glavašević osnivate stranku? Hoćete li i Josipa Kregara uzeti u tu vašu stranku, taj se slično tebi prodavao kao jedinica za poštenje. Čim ti braniš pravosuđe tvrdeći kako korupcije ima svugdje uopće nene treba ići dalje. Zato jer je pravosuđe to koje mora sankcionirati korupciju na svim razinama i stoga je pravosuđe ključno.

VL
DJ
djakputnik
17:50 11.11.2018.

No, suci sude po narudžbi za siću. Pravu lovu beru "turboodvjetnici" i to onu lovu koja je ukradena građanima napaćene nam Hrvatske. Sanader, Vidošević, Todorić, ... mrknuli našu lovu i onda tim ukradenim novcem plaćaju turboodvjetnike koji opet sa određenom svotom izazovu sinkopu među sucima. Tko je onda tu lopov?

VL
DI
dijalektičar
17:05 11.11.2018.

Neka se Kolakuši,Galić i Orešković dogovore o tome tko da preuzme palicu u borbi protiv korupcije.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.