Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA POLICAJCE

Oni ga htjeli zaustaviti zbog prekršaja, on ih pokušao pregaziti

Trg kralja Zvonimira
Foto: Google Maps
16.09.2020.
u 07:34

Prvo je udario svojim vozilom u policijsko, a onda je krenuo prema njima

Policajci su ga pokušali zaustaviti, a umjesto da stane, on ih je pokušao  pregaziti. I zbog toga je sada 38-godišnjak zaradio optužnicu zbog dva napada na službenu osobu, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici.

Tereti ga se da je 21. lipnja kod Zvonimirove upravljao automobilom pri čemu je napravio prekršaj pa su ga policajci Postaje prometne policije Virovitica pokušali zaustaviti svjetlećim i zvučnim signalima. No umjesto da stane, svojim vozilom udario je u policijsko vozilo u kojem su bili policajci. Kada su policajci izašli iz vozila, 38- godišnjak je vozilom krenuo prema njima pa su se policajci bacili u stranu kako bi izbjegli nalet vozila, pri čemu su lakše ozlijeđeni

Ključne riječi

Komentara 1

OP
opančar
08:01 16.09.2020.

sad je policija, nije milicija, pa se policija može gazit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije