Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPANJE NIJE PREPORUČENO

Onečišćeno more kod Dubrovnika: Pronađeni tragovi fekalija

Onečišćeno more/Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
27.06.2019.
u 16:27

Iz Dubrovačko-neretvanske županije dodaju kako ne preporučaju kupanjue u tom dijelu mora te da je o ovoj situaciji obaviještena Inspekcija zaštite okoliša i ostale nadležne inspekcije.

Na plaži Srebreno u Župi pronađeni su tragovi fekalija u moru te su iz Dubrovačko-neretvanske županije upozorili na bakterije.

"Prema obavijesti Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije od 27. lipnja 2019., tijekom trećeg ispitivanja kakvoće mora prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije u 2019. godini, utvrđeno je da rezultati analize mora za kupanje na plaži Srebreno u Župi dubrovačkoj, uzorkovanog 26. lipnja 2019. godine, prelaze granične vrijednosti za mikrobiološki parametar Escherichia coli", poručili su iz Dubrovačko-neretvanske županije, a prenosi Dubrovački list.

Dodaju kako ne preporučaju kupanje u tom dijelu mora te da je o ovoj situaciji obaviještena Inspekcija zaštite okoliša i ostale nadležne inspekcije.

Ključne riječi

Komentara 13

BA
Barbasmora
18:06 27.06.2019.

Opet seru crnogorci? Ili je domaće hrvatsko....?

PR
prajdali100
19:02 27.06.2019.

Da nije Kuščević bio na proputovanju ?

AN
AnteizmalogZGa
16:55 27.06.2019.

Opet "dobre " vijesti,..... a sve u cilju kako bi se unaprijedila turistička sezona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije