Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMOLAC

Onečišćenje mora u ACI marini Dubrovnik, akcija sanacije u tijeku

ACI Marina Komolac
Grgo Jelavic/PIXSELL
21.08.2021.
u 15:01

Dolaskom nadležnoga inspektora Lučke kapetanije Dubrovnik onečišćenje je utvrđeno u području cijele marine u obliku tankoga površinskoga ugljikovodičnog filma

Lučka kapetanija Dubrovnik i MRCC Rijeka zaprimili su u subotu u jutarnjim satima dojavu o onečišćenju mora u ACI marini Dubrovnik u Komolcu, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture (MMPI).

Dolaskom nadležnoga inspektora Lučke kapetanije Dubrovnik onečišćenje je utvrđeno u području cijele marine u obliku tankoga površinskoga ugljikovodičnog filma pa je naloženo postavljanje zaštitnih samoupijajućih brana radi lokaliziranja onečišćenja i sprječavanja njegova širenja.

U tijeku je akcija sanacije onečišćenja i njegovo praćenje kako bi se pravodobno spriječilo daljnje širenje onečišćenja.

Istraga o izvoru i uzroku onečišćenja utvrđuje se postupanjem nadležnih tijela.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Genijalan razlog da stavite češnjak pod jastuk već večeras

Ključne riječi

Komentara 1

IS
istinapakadbude
16:02 21.08.2021.

Rjesit ce to bivsi obavjestajac Leo Hajdukovic koji je tu dobio posao direktora. Prije mjesta direktora nepoznato je da je ikad u zivotu bio iti u jednoj marini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije