Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Ona dovela psa na plažu, on vikao da će ubiti i nju i psa pa psa odvukao i bacio na cestu

Rogoznica, turističko i ribarsko dalmatinsko mjesto
Dusko Jaramaz/PIXSELL
16.07.2021.
u 07:56

Nakon što je osumnjičenik ispitan, tužiteljstvo mu je odredilo mjere opreza odnosno zabranilo mu je da se približava ili kontaktira s oštećenicom

Zbog prijetnje je osumnjičen  62-godišnjak, koji je zbog toga ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u  Šibeniku. Sumnjiči ga se da je 12. srpnja u jutarnjim satima, u Rogoznici, nezadovoljan što oštećenica dovodi psa na plažu gdje se kupaju djeca, prvo vikao na nju.

- Ubit ću i tebe i psa! - prijetio joj je. Potom je da psa odvukao i bacio na cestu.

On s oštećenicom ima neke nesuglasice, a kada ga je ona pozvala da ih riješe, sumnja se da je on otišao do terase njezine kuće  gdje je opet vikao i prijetio da će je ubiti. Nakon što je osumnjičenik ispitan, tužiteljstvo mu je odredilo mjere opreza odnosno zabranilo mu je da se približava ili kontaktira s oštećenicom.

Ključne riječi

Komentara 148

Avatar drug Joža
drug Joža
08:40 16.07.2021.

Psetari nikako da shvate da pas nije jednako čovjek! Vodaju svoje pse bez lajne, psi rade šta god hoće, ne čiste drek iza njih (ako je tvoj pas-onda je i drek tvoj) ...ali za sebe će reći da su "prijatelji životinja" i da se brinu za psa! Šta se "brineš", pustiš ga slobodno i on radi šta god hoće, to je tebi. "briga"?!? Ja da hoću psa kupio bi si ga i vodio ga na lajni da ne maltretira druge oko sebe i čistio njegov drek da ne smrdi okolo.

ST
strahimir
08:11 16.07.2021.

Ovo je samo jedan od razloga da treba odrediti mjesta gdje mogu biti psi. Sada će ispasti kriv čovjek koji je samo hrio spriječti ono što nije normalno da se psi mogu kupati i hodati među kupačoma, a naročito među djecom

SL
Sanjin_Lukarić
08:51 16.07.2021.

A ni riječi o činjenici da je dotična žena dovođenjem psa na plažu kršila zakon!? Dnovinari! 👎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije