Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratoborni brk
Povratak na članak

'On Trumpov savjetnik? Pa, to je praktički poziv na nuklearni rat!'

Prepoznatljiv je po sijedim brkovima, ali kritičari mu zamjeraju prst lak na obaraču, što i jest u skladu s njegovim nacionalizmom

Komentari 6

MP
miroslav.petkovic.7564
16:24 31.10.2018.

On bi ratova sa Rusima! Ha ha ni sata vojske nema e takvi su najgpori huskaci Ali kad dode do sranja onda su u nkoj jami. E moj Boltone.pa stariji je BOLSOI TEATAR od USA. u kojem ti svjetu zivis. Pa lako je sa Africkim plemenima ratovati i vracati ih u srednji vjek. E sad je druga prica. Ovdje u Moskvi Rusi vam se smiju i ne smatraju vas ozbiljnim. Nitko se nije bas dobro proveo sa Rusima! Samo neznam kad kreces.

VL
VJ
vjaceslav
20:20 01.11.2018.

vidim da su dobrim odnosima sjedinjenih država i rusije glavna zapreka brkovi trumpovog savjetnika ili što je već

VL
Avatar reference
reference
16:56 31.10.2018.

na ruske egzilante ...egzilante, a sto mu je pa sad ovo .

VL
Avatar naroz
naroz
18:28 31.10.2018.

NATO poslao 50,000 vojnik da trenira u Norveskoj da kobojage posalju signal Rusiji, a kako su Rusi odgovorili -300,000, da 300,000 Rusa odrzali vjezbe, kada sam video snimak Ruskih tenkova prepao sam se i rece" VIVA RUSIA" , i pitamm se "koji ce to Crnogorci i Hrvati I Slovenci" ici u Norversku da se bore u ime NATOa protiv Rusa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.