Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI IZA REŠETAKA

On prijetio i pretukao suprugu i sadašnjeg joj partnera, ona prijetila vlasniku kafića

Zadar: Privođenje muškarca osumnjičenog za bombaški napad na policijsku postaju
Dusko Jaramaz/PIXSELL
24.09.2022.
u 12:42

Pri izlasku iz stana je uzeo i oštećenikov mobitel vrijedan 1500 kuna te im opet zaprijetio da će ih ubiti

Iza rešetaka je završio 33-godišnjak kojeg ODO Rijeka sumnjiči za prijetnju, nanošenje teške odnosno lakše ozlijede, supruzi i njezinom sadašnjom partneru te krađu.

Sumnjiči ga se da je 21. rujna u poslijepodnevnim satima došao do stana sadašnjeg partnera njegove supruge. Prvo je vikao pred zgradom, i prijetio im, a zatim je došao do stana i napao ih.

Njega je teško, a nju lakše ozlijedio. Pri izlasku iz stana je uzeo i oštećenikov mobitel vrijedan 1500 kuna te im opet zaprijetio da će ih ubiti. Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Prijetnja je bila razlog zbog kojeg je iza rešetaka završila i 47-godišnjakinja, koja je prije odlaska u istražni zatvor ispitana na ODO Gospić. Nju se sumnjiči da je 21. kolovoza 2022., u Perušiću, u jednom ugostiteljskom objektu prijetila 37-godišnjem vlasniku tog objekta. Njoj je istražni zatvor određen zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
14:21 24.09.2022.

Svi su prijetili al samo jedan je dobio batina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije