Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virovitica

Omiljenom poštaru zbog pohote 15 mjeseci zatvora

postar
Dragutin Šantoši/VL
16.11.2010.
u 21:51

Zbog pohote i bludnih radnji nad dvjema djevojčicama Općinski sud za mladež u Virovitici nepravomoćnom presudom osudio seoskog poštara (47)

Skandal o seksualnom zlostavljanju djevojčica, koje je nad trinaestogodišnjakinjom i petnaestogodišnjakinjom počinio poštar (47) u selu na području Virovitičko-podravske županije, podijelilo je stanovnike sela u kojemu se dogodio slučaj.

Prijatelji poštara, kojega su svi znali kao omiljenog u selu, tvrdili su i na sudu da su djevojčice slučaj izmislile i da su za sve krive njihove obitelji koje o djevojčicama ne brinu. Drugi stanovnici priklonili su se oštećenim obiteljima prisjećajući se kako je njihov poštar u pijanom stanju znao praviti svakakve 'vragolije'.

Manje razumijevanja za njegove seksualne porive pokazale su 'Hrvatske pošte' u kojima je četrdesetsedmogodišnjak godinama radio kao pismonoša, te su mu, zbog teške povrede radne dužnosti, uručile otkaz. Sud za mladež u Virovitici presudio je da je četrdesetsedmogodišnjak kriv što je 19. prosinca 2009. godine, u popodnevnim satima, u namjeri pobude vlastite pohote, maloljetnu osobu prisilio na bludnu radnju.

Poštar je proglašen krivim i za kazneno djelo bludne radnje koje je počinio neutvrđenog dana u mjesecu kolovozu 2009. godine nad trinaestogodišnjom djevojčicom, te mu je izrekao nepravomoćnu jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i tri mjeseca. Da stvar bude gora jedna od djevojčica pohotnom je poštaru rođakinja, a druga mu je prva susjeda.

Dok djevojčice nisu progovorile o poštarovim nastranostima, u obje obitelji primali su ga kao dragu osobu, a sada ga ne žele ni vidjeti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije