Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE IH ZA VIŠE KAZNENIH DJELA

Omeli daljinsko zaključivanje pa iz Mercedesa ukrali 15.000 kuna i kartice

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
01.10.2019.
u 13:06

Sumnja se da su to napravili uz pomoć elektronskog uređaja za ometanje signala daljinskog centralnog zaključavanja automobila tzv. jammerom

Zagrebačka policija kazneno je prijavila tri muškarca u dobi od 63, 52, i 61 zbog krađe, krivotvorenja isprava i računalne prijevare.
Trojica muškaraca sumnjiče se da su krajem prosinca 2018. na području Zagreba presreli i omeli daljinsko zaključavane Mercedesa zagrebačkih oznaka.

Sumnja se da su to napravili uz pomoć elektronskog uređaja za ometanje signala daljinskog centralnog zaključavanja automobila tzv. jammerom. Mercedes je vlasništvo jednog zagrebačkog poduzeća, a nakon što su presreli i omeli signal, otvorili su vrata prtljažnika te ukrali 15.000 kuna i kreditnu karticu.

Sljedećih dana, 29. i 30. prosinca 2018. na području Zagreba hodali su po trgovinama te su koristili kreditnu karticu, kupujući različitu robu. Kupili su robe u vrijednosti 34.050 kuna, a sumnjiče se da su na slipovima kartice krivotvorili potpis osobe na koju kartica glasi.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:35 01.10.2019.

Ni mercedes nije što je nekad bio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije