Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac terorist, sin mirotvorac

Omar bin Laden: Želio bih raditi za UN i promicati mir u svijetu

osama-novi
AFP
19.11.2009.
u 13:08

Sin Osame bin Ladena u razgovoru za britanski magazin The New Statesman otkriva zašto ne može biti političar, ali može biti posrednik među sukobljenim stranama.

Sin vođe Al-Qa’ide Osame bin Ladena izjavio je da bi htio posao u UN-u jer bi tako najbolje mogao promovirati mir u svijetu.

- Ne bih bio dobar političar jer govorim istinu čak i kada mi to šteti. Ali želio bih raditi posao koji bi mi omogućio da promoviram mir u svijetu. UN bi bio idealan za mene - izjavio je Omar bin Laden za britanski magazin The New Statesman.

Omar je naglasio da svojega oca nije vidio od travnja 2001. kada je odbio pridružiti se njegovim suborcima.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:14 19.11.2009.

Vidi ga, isti tata.

PR
prakator
14:43 20.11.2009.

Javi se Bushu ima upraznjeno misto. heheehhehe

RO
romictea
13:43 19.11.2009.

I ja bih bio dobar savijetnik u UN, svijedok sam kako su politicari pokrali Hrvatsku pa bih ih mogao savijetovati kako da pokradu svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije